Tomi Glad

Yleisön suosikki 2021 –sarjan finalisti:

Tomi Glad

Touko yrittää lohduttaa arjen pyörittämisestä väsynyttä äitiään Anua. Pikkusisko Taimi katselee vierestä. Touko Glad on nelivuotias poika jonka puheentuottaminen on viivästynyt. Touko odottaa tällä hetkellä tietoa pääseekö hän puheterapiaan. Puheterapeutteja ei kuitenkaan kotikaupungissa Porissa juuri ole, joten terapiaan on lähdettävä mahdollisesti Turkuun tai Tampereelle asti. Sarjasta - Hiljainen poika.

Touko katselee auringon maahan piirtämää laikkua Raumalaisessa metsässä. Touko Glad on nelivuotias poika jonka puheentuottaminen on viivästynyt. Touko odottaa tällä hetkellä tietoa pääseekö hän puheterapiaan. Puheterapeutteja ei kuitenkaan kotikaupungissa Porissa juuri ole, joten terapiaan on lähdettävä mahdollisesti Turkuun tai Tampereelle asti. Sarjasta - Hiljainen poika.

Touko katsoisi televisiota aamusta iltaan, jos vaan saisi luvan siihen. Pikku sisko Taimi ihmettelee Viima-koiran touhuja. Touko Glad on nelivuotias poika jonka puheentuottaminen on viivästynyt. Touko odottaa tällä hetkellä tietoa pääseekö hän puheterapiaan. Puheterapeutteja ei kuitenkaan kotikaupungissa Porissa juuri ole, joten terapiaan on lähdettävä mahdollisesti Turkuun tai Tampereelle asti. Sarjasta - Hiljainen poika.

Tuulivoimaloita merellä ja lentokone ilmassa Porin edustalla.

Maataloustieteitä opiskellut ukrainalainen Inna Sokyrska työskentelee Porissa NAMS:in tomaattipuutarhalla. Suomalaisia työntekijöitä on hankala saada matalapalkkaisiin töihin.

Lempääläinen Jussi Saarela oli lähtenyt päiväreissulle Jämille pyöräilemään Fatbikelle. Kotimaanmatkailu on lisääntynyt roimasti koronan aikana.

Uimari Matti Mattsson harjoittelee Porin uimahallissa ennen yleisövuoroa.

Uimari Matti Mattsson käyttää viiden kohdan painelutekniikkaa rauhoittaaksensa mielensä ennen kilpailuja.

Helena Heljakka on harkinnut Merikarvian mökkinsä muuttamista vakituiseksi asunnoksi, kuten monet muutkin koronan aikana.

« Takaisin äänestys-sivulle