Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Suomen kuvajournalistit ry järjestää Kuvajournalismikilpailun yhteistyökumppaneiden tuella. Kiitämme kaikkia tukijoita, joille korkealaatuinen journalistinen ja dokumentaarinen kuva on tärkeää. Kilpailun pitkäaikainen pääyhteistyökumppani on Canon. Kuvajournalismi 2020 -kilpailun palkinnot rahoitetaan Kopiosto ry:n valokopiointikorvauksilla ja ne maksetaan Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön Lehtikuvaajarahastosta. Patricia Seppälän säätiö tukee omalla palkinnollaan Vuoden nuori kuvaaja 2020 -voittajaa. Lisäksi kilpailua ovat tukemassa Helsingin kaupunki, Oodi, Glad media, Trainer’s House, Fimeko, Studivarustamo ja Kamera-lehti.

 

Kuva on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman. Laadukas kuvajournalismi on visuaalisuutta parhaimmillaan.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Suomen kuvajournalistien pitkäaikainen tukija ja kilpailun pääyhteistyökumppanuus on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Kilpailun tukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.

Lisätietoja: Olli Turtiainen,
Ammattikuvaajayhteistyö, p. 040 7716226, Canon Oy
canon.fi/pro

Canon on Suomen Kuvajournalistien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja myös tänä vuonna mukana tukemassa kilpailua. Canon Oy on osa maailmanlaajuista Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuja yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuja sekä kuluttajille että ammattilaisille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT