Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppani

Kuvantaminen on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman.

Laadukas kuvajournalismi on visuaalisuutta parhaimmillaan. Siksi Canon on mukana tukemassa Kuvajournalismi 2019 -kilpailua.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille norgepiller.com maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Suomen kuvajournalistien pitkäaikainen tukija ja kilpailun pääyhtistyökumppanuus on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Kilpailun tukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.

Lisätietoja: Olli Turtiainen,

Ammattikuvaajayhteistyö, p. 040 7716226, Canon Oy

canon.fi/pro

Canon on Suomen Kuvajournalistien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja myös tänä vuonna mukana tukemassa kilpailua. Canon Oy on osa maailmanlaajuista Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuja yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuja sekä kuluttajille että ammattilaisille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Patricia Seppälän säätiö edistää kuvajournalismin, lehtikuvauksen ja muun dokumentoivan valokuvauksen kehitystä. Säätiö tukee apurahoilla kuvajournalismiopintoja ja alan projekteja, esimerkiksi näyttelyitä ja kirjahankkeita. Patricia Seppälä (1924–2001), o.s. Erkko, oli monen vuosikymmenen ajan kuvatoimistoalan johtava hahmo Suomessa ja alan merkittävä vaikuttaja myös kansainvälisesti. Seppälä perusti nimeään kantavan säätiön vuonna 2000. Kuvajournalismi 2019 -kilpailussa Patricia Seppälän säätiön palkinto uudelle kuvajournalistille nostaa esiin vahvan tulevaisuuden tekijän.