Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppani

Kuvantaminen on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman.

Laadukas kuvajournalismi on norgepiller.com visuaalisuutta parhaimmillaan. Siksi Canon on mukana tukemassa Kuvajournalismi 2018 -kilpailua.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Suomen kuvajournalistien pitkäaikainen tukija ja kilpailun pääyhtistyökumppanuus on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Kilpailun tukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.

Lisätietoja: Olli Turtiainen,

Ammattikuvaajayhteistyö, p. 040 7716226, Canon Oy

canon.fi/pro

Canon on Suomen Kuvajournalistien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja myös tänä vuonna mukana tukemassa kilpailua. Canon Oy on osa maailmanlaajuista Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuja yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuja sekä kuluttajille että ammattilaisille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lähes kaikki, mitä yhteisössämme tapahtuu tai jää tapahtumatta, liittyy viestintään tai sen puutteeseen.

Viestintätoimisto Riannossa sinua palvelee viestinnän personal trainer, joka tuo viestintävoimaa yrityksesi hauiksiin. Tarjoamme ulkopuolista näkökulmaa ja löydämme herkullisia uutisten aiheita siinäkin, mihin omat silmäsi ovat ehkä turtuneet.

Teemme yrityksestäsi mielenkiintoisen. Opettelemme kanssasi luontevaa asennetta julkisuudessa olemiseen. Samalla luomme yhdessä toimintatapaa, joka auttaa sinua hallitsemaan paremmin arkeasi.

Trainers’ House on muutosyhtiö. Asiakkaamme käyttävät meitä oman strategiansa nopeammassa, tuloksekkaammassa ja todennäköisemmässä toteuttamisessa. Asiakkaamme luottavat osaaviin ja asiakaskeskeisiin ihmisiimme, toimiviin työkaluihimme ja moderneihin menetelmiimme. Työtämme mitataan asiakkaan saavuttamilla tuloksilla. Todennettavia tuloksia saavutetaan parhaiten saamalla yrityskulttuuri tukemaan tavoitteita.

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia. Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa on n. 100 ihmistä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Torreviajassa Espanjassa.

Patricia Seppälän säätiö edistää kuvajournalismin, lehtikuvauksen ja muun dokumentoivan valokuvauksen kehitystä. Säätiö tukee apurahoilla kuvajournalismiopintoja ja alan projekteja, esimerkiksi näyttelyitä ja kirjahankkeita. Patricia Seppälä (1924–2001), o.s. Erkko, oli monen vuosikymmenen ajan kuvatoimistoalan johtava hahmo Suomessa ja alan merkittävä vaikuttaja myös kansainvälisesti. Seppälä perusti nimeään kantavan säätiön vuonna 2000. Kuvajournalismi 2018 -kilpailussa Patricia Seppälän säätiön palkinto uudelle kuvajournalistille nostaa esiin vahvan tulevaisuuden tekijän.