Yhteistyökumppanit

Kuvajournalismi 2016 -kilpailun yhteistyökumppanit

Suomen kuvajournalistit kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita. Olemme iloisia, että kuvajournalismi ja dokumentaarinen kuva koetaan edelleen tärkeäksi ja tukemisen arvoiseksi. Ilman hyviä kumppaneita kilpailua ei pystyttäisi järjestämään. Vahvat tukijoukot varmistavat kilpailun jatkuvuuden tulevaisuudessakin!

Kuvantaminen on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman. Laadukas kuvajournalismi on visuaalisuutta parhaimmillaan. Siksi Canon on mukana tukemassa Kuvajournalismi 2016 -kilpailua.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo lähes 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n viestintäpäällikkö Teija Tamminen-Saremaa. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Vuoden lehtikuvat –kilpailun monivuotinen tukija. Kuvajournalismi 2016 -kilpailun sponsorointi on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Uudistuneen kilpailun päätukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.”

Olli Turtiainen,
Canon Oy
canon.fi

Canonin yhteistyösarjan voittaja Kuvajournalisti 2016 saa tänä vuonna palkinnokseen työpöydälle mahtuvan Canonin imagePROGRAF PRO-1000 -suurkuvatulostimen. ”A2-koon imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimella saat huippulaadukkaita tulosteita, joissa on huikea määrä värejä ja yksityiskohtia. Edistynyt 12 musteen järjestelmä herättää kuvat eloon.”

Toisen yhteistyösarjan, Yleisön suosikki 2016 -äänestäjien kesken arvotaan kameroiden lippulaiva Canon EOS M5. ”EOS M5 on suorituskykyinen mukana kulkeva kamera, joka yhdistää Canonin kompaktikameroiden ja järjestelmäkameroiden vahvuudet ja tarjoaa EOS-laatuisen käytettävyyden pienessä koossa.”