Pääyhteistyökumppanit

Suomen kuvajournalistit kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita. Olemme iloisia, että kuvajournalismi ja dokumentaarinen kuva koetaan edelleen tärkeäksi ja tukemisen arvoiseksi. Ilman hyviä kumppaneita kilpailua ei pystyttäisi järjestämään. Vahvat tukijoukot varmistavat kilpailun jatkuvuuden tulevaisuudessakin!

Rianno Communications

Kuvajournalismi on samanlaisessa murroksessa kuin viestintä. Kuka tahansa voi olla kuvaaja ja kuka tahansa voi tuottaa viestinnällistä sisältöä kuinka laajalle joukolle tahansa. Ja mitä enemmän tätä tapahtuu, sitä korkeatasoisemmaksi ja tietyllä tavalla ammattimaisemmaksi toiminta muuttuu.

Edelleen on kuitenkin tarvetta ammattikuvaajille ja viestinnän ammattilaisille. Heillä – ja meillä – on laaja-alainen kokemus, joka usein puuttuu yhden asian parissa kehittyneiltä tekijöiltä. Viestintätoimistojen tapauksessa tämä kokemus on myös siirrettävissä asiakkaille. Tavoitteenamme on tehdä myös asiakkaistamme parempia viestijöitä.

Kuvajournalismi 2015 -kilpailun tukijoukkoihin halusimme, koska tunsin, että meidän pitää tukea toimintaa, joka kehittää viestintää vahvasti visuaalisessa maailmassa.

Riitta Auvinen,
toimitusjohtaja
Rianno Communications Oy
rianno.fi

Rianno Communications Oy on Riitta Auvisen vuonna 2012 perustama viestintätoimisto, joka toimii Helsingissä ja Tampereella. Vuonna 2014 yhtiö osti Soprano Oyj:n viestinnän liiketoiminnot. Rianno Communications työllistää kymmenen viestinnän ammattilaista.

Canon

Kuvantaminen on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman. Laadukas kuvajournalismi on visuaalisuutta parhaimmillaan. Siksi Canon on mukana tukemassa Kuvajournalismi 2015 -kilpailua.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo lähes 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n viestintäpäällikkö Teija Tamminen-Saremaa. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Vuoden Lehtikuvat – kilpailun monivuotinen tukija. Vuoden kuvajournalismi 2015 -kilpailun sponsorointi on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Uudistuneen kilpailun päätukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.”

Lisätietoja:
Olli Turtiainen,
Ammattikuvaajayhteistyö, p. 040-7716226
Canon Oy
canon.fi

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, jolla on tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia sekä tuotantolaitoksia kaikissa maanosissa. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuissa yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuissa sekä ammattilaisille että kuluttajille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.