Rianno Comunications

Kuvajournalismi on samanlaisessa murroksessa kuin viestintä. Kuka tahansa voi olla kuvaaja ja kuka tahansa voi tuottaa viestinnällistä sisältöä kuinka laajalle joukolle tahansa. Ja mitä enemmän tätä tapahtuu, sitä korkeatasoisemmaksi ja tietyllä tavalla ammattimaisemmaksi toiminta muuttuu.

Edelleen on kuitenkin tarvetta ammattikuvaajille ja viestinnän ammattilaisille. Heillä – ja meillä – on laaja-alainen kokemus, joka usein puuttuu yhden asian parissa kehittyneiltä tekijöiltä. Viestintätoimistojen tapauksessa tämä kokemus on myös siirrettävissä asiakkaille. Tavoitteenamme on tehdä myös asiakkaistamme parempia viestijöitä.

Kuvajournalismi 2015 -kilpailun tukijoukkoihin halusimme, koska tunsin, että meidän pitää tukea toimintaa, joka kehittää viestintää vahvasti visuaalisessa maailmassa.

Riitta Auvinen,
toimitusjohtaja
Rianno Communications Oy
rianno.fi

Rianno Communications Oy on Riitta Auvisen vuonna 2012 perustama viestintätoimisto, joka toimii Helsingissä ja Tampereella. Vuonna 2014 yhtiö osti Soprano Oyj:n viestinnän liiketoiminnot. Rianno Communications työllistää kymmenen viestinnän ammattilaista.