Canon

Kuvantaminen on Canon-brändin ytimessä. Tarjoamme mahdollisuuksia viestiä paremmin ja autamme ihmisiä oivaltamaan visuaalisuuden voiman. Laadukas kuvajournalismi on visuaalisuutta parhaimmillaan. Siksi Canon on mukana tukemassa Kuvajournalismi 2015 -kilpailua.

”Canon on palvellut valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia jo lähes 80 vuoden ajan, joten kuva on tärkeä osa yrityskulttuuriamme”, kertoo Canon Oy:n viestintäpäällikkö Teija Tamminen-Saremaa. ”Olemme aina pyrkineet tarjoamaan ammattikuvaajille maailman parhaat työkalut ja olemme ylpeitä siitä, että ammattilaiset luottavat niihin.

Canon on Vuoden Lehtikuvat – kilpailun monivuotinen tukija. Vuoden kuvajournalismi 2015 -kilpailun sponsorointi on luonteva jatko tälle yhteistyölle. Uudistuneen kilpailun päätukijana haluamme edistää korkealaatuista journalismia sekä nostaa esiin eri kategorioiden parhaita kuvia ja kuvaajia sekä tuoda kuvien parhaimmiston mahdollisimman monen nähtäville.”

Lisätietoja:
Olli Turtiainen,
Ammattikuvaajayhteistyö, p. 040-7716226
Canon Oy
canon.fi

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, jolla on tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia sekä tuotantolaitoksia kaikissa maanosissa. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuissa yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuissa sekä ammattilaisille että kuluttajille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.